ARTICLE DE 300 PARAULES

En aquest article parlaré d'una cursa d'enduro que es va celebrar els dies 10, 11 i 12 de febrer a Basella, Catalunya. En aquesta cursa van ser més de 2000 motos d'enduro i molts aficionats.

Anem pas a pas, que és l’enduro?
Enduro és un tipus de competició de motocicletes on és corre per dins de boscos, per trialeres i llocs així. Uns quants grans pilots són Alfredo Gómez, Pol Tarres, Laia Sanz,….

Jo vaig assisitir a aquesta cursa com a espectador, amb un amic.
En aquesta cursa hi ha diferents classes de corredors (Élite, Senior, Junior i Afición).
Jo vaig anar-hi el dissabte, i durant el matí vam estar veient la sortida de les motos on hi correia el pare del meu amic i uns quants amics més. Durant aquesta cursa, que va durar tot el matí, vam estar per alla. Aquesta cursa tenia un recorregut d’uns 70 kilometres i on podía córrer-hi tothom que s’hi hagués inscrit.

Al haver acabat aquesta cursa i havent acabat aquesta etapa, vam dinar i per la tarda hi havien dues curses més, una cursa de motos classiques, on hi va competir el pilot de KTM, Alfredo Gómez, i molts més pilots.

Després de les classiques, va venir la cursa que tots els espectadors haviem esperat durant tot el dia, l’Extrema de Bassella Race. En aquesta cursa només podien competir els millors pilots professionals, com la Laia Sanz, en Xavi León…  en aquesta cursa només competeixen els millors ja que és molt més difícil que les altres dos curses. Aquesta cursa consta de pistes de roques, salts i obstacles.

Bassella Race és una cursa que es celebra des de fa molts anys i en tots consta d’aquestes tres curses el segon dia de la competició.
El tercer i ultim dia hi ha altre tipus de curses.